ÉV VÉGI AKCIÓ

a Suzuki Varrónál

Ne töprengjen tovább, idén ez a legjobb ajánlat! Csak a december 6. és 22. között leadott rendelésekre érvényes. Ne maradjon le róla!

Suzuki Vitara és S-Cross modellek rövid átadási határidővel, 3 év integrált szervízzel és 3+7 év gyári garanciával a Suzuki varrónál! Az ajánlat a 2022. december 6. és 2022. december 22. között leadott rendelésekre érvényes, ne maradjon le róla!

Miért ez a legjobb ajánlat? Mert a 3 év integrált szerviz azt jelenti, hogy a kötelező szervizek és az időszakos átvizsgálások az elkövetkezendő 3 évben Önnek semmibe nem kerülnek. A folyamatosan emelkedő alkatrész árak és energia díjak emelkedése mellett ezzel lényegesen jobban jár, mint egy egy összegű kedvezménnyel a vételárból.

Itt azonban nincs vége, ajánlatunkhoz természetesen továbbra is jár a gyártói 3+7 év garancia, illetve a MySuzuki hűségprogram keretében biztosított akár 1 millió Ft árkedvezmény!

Válasszon készleten lévő Vitara vagy S.Cross modelljeink közül, és akár még idén új autójába ülhet.

* Az ajánlat nem teljes körű, a részletekről érdeklődjön kollégáinknál.

Legfrissebb cikkeink

SZERESD MEG ÉS VIDD HAZA!

Új Suzuki Vitara akár 1 millió Ft kedvezménnyel, és 3 év ingyen szervizzel vagy 0% THM-es hitellel csak a teszt hónap idején! Ne maradj le róla!

Megnézem

KITÜNTETÉSEK

A Suzuki Varró autószervizeiben dolgozó kollégák a Magyar Suzuki Zrt. szerviz osztályának oktatásain rendszeresen részt vesznek, büszkék vagyunk eddig elért eredményeikre.

Megnézem

RENDSZERES KARBANTARTÁS

A rendszeres karbantartás az autó hosszú életének titka, a garancia érvényesítéséhez pedig kötelező.

Megnézem