PÁR ÉVENTE ÚJ SUZUKI

ISMERJE MEG PREFERENCIA PROGRAMUNK MŰKÖDÉSÉT

Amennyiben pár évente új suzuki modellt szeretne, úgy tekintse meg PREFERENCIA PROGRAMUNKAT!

Lássuk hogyan zajlik a szerződéskötés folyamata és mi történik a futamidő lejárata után!

1. TÁJÉKOZTATÁS

  Vegye fel velünk a kapcsolatot és ismerje meg bővebben és részletesebben, hogy milyen előnyöket nyújthat az Ön számára a Suzuki Preferencia Finanszírozási Program! 

 

2. IGÉNYLÉS, SZERZŐDÉSKÖTÉS

  Következő lépésként elkészül a finanszírozási ajánlat, ismertetjük a szerződési feltételeket, elindul a lízingkérelem lebonyolítása majd a szerződéskötés. 

 

3. GÉPJÁRMŰ ÁTADÁSA

  Ezek után minden készen áll arra, hogy forgalomba helyezés után átadjuk Önnek új autóját! 

 

4. TÖRLESZTÉS

  Nincs is más dolga, mint a szerződésben meghatározottak szerinti fizetni a havi lízingdíjat, valamint élvezni a gondtalan autózást! 

 

5. AUTÓCSERE LEBONYOLÍTÁSA

  A futamidő lejárata előtt eldöntheti, hogy megtartja a gépjárművet vagy átül egy újba. 

 

Gépjármű megtartása esetén

Autócsere esetén

A futamidő végén megállapítjük a maradványértéket, majd önnek csak az utolsó kiemelt lízingdíj (maradványérték) törlesztése marad hátra.

Felértékeljük a meglévő gépjárművet és ajánlatot teszünk a visszavásárlási árára. Amennyiben ez megfelelő, elkészítjük a finanszírozási ajánlatot és ismertetjük a szerződési feltételeket. 

Következő lépésként lebonyolítjuk a lízinngkérelmet és már csak az új autó forgalomba helyezése és átadása van hátra.

 

ÖNNEK MIT KELL TENNIE?

A modell összeállítása után segítünk kiszámolni, hogy milyen feltételekkel vásárolhatja meg azt, pár kattintással el is készítjük Önnek a kalkulációt!  

Csak vegye fel velünk a kapcsolatot, mi mindenben segítünk.

KAPCSOLAT

 

 

 

*A Suzuki Preferencia Finanszírozási Program 2024.04.01. – 2024.06.30. között a Merkantil Bank Zrt.-vel megkötendő zárt végű pénzügyi lízingszerződésekre érvényes, amely lízing finanszírozás forint alapú, fix kamatozású, azaz a futamidő alatt a lízingdíj-részletek összege nem változik, és a futamidő alatt fizetendő lízingdíj-részletekhez képest magasabb összegű, utolsó kiemelt lízingdíj-részlet (maradványérték) megfizetése szükséges. A THM értéke 13,49% - 19,99%, 25, 37, 49 vagy 61 hónapos lízing futamidő választása esetén. A gépjármű lízingtárgyra a lízingbevevőnek teljes körű Casco biztosítást kell megkötnie és teljes futamidő alatti fenntartania. A finanszírozási konstrukció kizárólag fogyasztók számára érhető el, új Suzuki típusú személygépjármű és terepjáró (demo és teszt gépjárművek is) vásárlása esetén. A THM meghatározott mértéke tájékoztató jellegű, amelynek meghatározására a fentebb ismertetett feltételek figyelembevételével, a 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet alapján került sor. A tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, annak célja a figyelem felkeltése. Részletes tájékoztatásért forduljon Suzuki márkakereskedőjéhez, aki mint pénzügyi közvetítő, a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében jár el!

Legfrissebb cikkeink

VADONATÚJ SWIFT

Még több játék. Még több izgalom. Bemutatkozik az új swift.

Megnézem

SUZUKI+ 2024 FINANSZÍROZÁS MINDENKINEK

A zárt és nyílt végű konstrukcióban is elérhető Suzuki+ 2024 segítségével, akár 0% THM-es lízingfinanszírozással lehet új, 2024-es modellévű Suzuki személygépjárműve!

Megnézem

ÚJ VITARA 2024

Vágj bele új kalandokba saját Vitaráddal még ma! Érdeklődj aktuális ajánlatainkról vagy kérj tesztvezetést!

Megnézem