BIZTOSÍTÁSI ÜGYINTÉZÉS

Az autó érték! Védje Ön is a váratlan események ellen! Akár egy egyszerű műszaki elakadás, akár természeti károk vagy akár lopáskárok, töréskárok esetén fontos, hogy a megfelelő biztosítással rendelkezzen. Forduljon bizalommal szakértő kollégánkhoz a legjobb ajánlatért!

Év végi vagy év közbeni biztosítóváltással és új biztosítás megkötésével forduljon hozzánk bizalommal, hogy az összes piacon szereplő biztosító ajánlata közül kiválasszuk az Önnek legkedvezőbbet, melyet teljeskörű ügyintézéssel vállalunk.

Forduljon bizalommal szakértő kollégánkhoz!

Varró Emerencia
Biztosítások és pénzügyek
Írjon nekünk!
+36307377374

KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSAINK

GYÁRI ALKATRÉSZ ÉS KIEGÉSZÍTŐ ÉRTÉKESÍTÉS

Suzuki Eredeti Alkatrészek - Suzuki Genuine Parts (SGP)

A Suzuki Varró szervizeiben minden szakemberünk azon dolgozik, hogy az Ön járműve tartósan nyújtsa a Suzuki élményt, ezért használunk minden javításhoz eredeti Suzuki alkatrészeket.

érdekel

MŰSZAKI VIZSGÁZTATÁS ÉS EREDETISÉG VIZSGÁLAT

Márkafüggetlen műszaki vizsgáztatás és eredetiségvizsgálat a Suzuki Varró szervizeiben

A Suzuki Varrónál minden esetben követjük a jogszabályi változásokat, így szakembereink mindig a hatályos rendelkezések szerint járnak el!

érdekel

SUZUKI MESTER+ ASSISTANCE SZOLGÁLTATÁS

Országúti segély

A Suzuki Mester+ szolgáltatásaival bárhol az utakon biztonságban érezheted magad, melyet a Magyar Suzuki Zrt. az új Suzuki gépkocsit vásárlók részére nyújt napi 24 órában. Olvasd el még mi mindenben lehet segítségedre a Mester+!

érdekel