SUZUKI MESTER+ ASSISTANCE SZOLGÁLTATÁS

Suzuki Assistance

Miért előnyös számomra az Assistance?

Szabadság, napsütés, tengerpart, gyermekek a hátsó ülésen bohóckodnak, a jobb első ülésen a párom tervezgeti a nyaralásunk napjai... Én pedig könyékig olajosan, hajamat tépve állok a nyitott motorháztető előtt és én is megpróbálom összeszedni a gondolataimat: a nyaralásnak lőttek, pedig egy éve várunk rá, felhívom a haverokat, az internetről keressék meg a legközelebbi, lehetőleg autómentővel felszerelt szervizt, felhívom őket, tört külföldi nyelven (mert mutogatni telefonon aránylag nehéz) megmagyarázom, hogy az ˝autó kaput˝ itt vagyok valahol a főúton, és kérem, hogy még ebben az évben mentsenek meg. És ezután jön az igazi kihívás: a családomnak mindezt előadni, velük elfogadtatni, és elérni a megértésüket akkor is, amikor imádott feleségem felteszi a nagy kérdést: miért nem kértél assistance szolgáltatást a Suzuki Világnál? Miért is? Hát mert... (nem jut semmi jó kifogás az eszembe)

Mit nyertem volna vele?

A segítség kérése külföldről is csak egy anyanyelvemen elindított telefonbeszélgetésembe kerül. A segítség rövid idő alatt érkezik, és szakszerű. A gépkocsit a legközelebbi szakszervizbe szállítják. A családom kényelméről, vagy akár a tovább utazás eszközéről is gondoskodnak. Felébredtem, csak álom volt, de döntöttem: Még ma felkeresem szerviztanácsadómat, és megkötöm az assistance szolgáltatást a gépkocsimra, hiszen holnap már vár a tengerpart!!! (a feleségemnek persze nem árulom el, hogy ezt is ˝miatta˝ teszem)

Mi a Suzuki Mester+?

Röviden: azonnali segítség egész Európában, magyar nyelven! A Suzuki Mester+ a Magyar Suzuki Zrt. a jótállási és szavatossági kötelezettségek körén kívül eső ingyenes segélyszolgálata*, melyet az új Suzuki gépkocsit vásárlók részére nyújt napi 24 órában Magyarországon, valamint az alább írt európai területeken: Albánia, Andorra, Anglia, Ausztria, Belgium, Bulgária, Bosznia-Hercegovina, Ceuta, Ciprus, Csehország, Dánia, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Horvátország, Görögország, Hollandia, Írország, Izland, Lengyelország, Lichtenstein, Luxemburg, Macedónia, Málta, Monaco, Montenegró, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália (Madeira kivételével), Románia, San Marino, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szlovákia, Szerbia, Szlovénia, Törökország (az ország európai része), Vatikán.

Mikor vehető igénybe?

A szolgáltatás a gépjármű forgalomba helyezésétől számított 3 éves időtartamra szól. Ingyenes szolgáltatásunk igénybevétele nem kötelező, elmulasztása jótállási vagy szavatossági jogokat nem szüntet meg. A Suzuki Mester+ kizárólag a jótállási és szavatossági kötelezettségek körébe eső, a gépjármű menetképtelenségét eredményező meghibásodás esetében vehető igénybe. Nem vehető igénybe a Suzuki Mester+ szolgáltatás különösen akkor, ha segítség igénybevétele közúti baleset miatt vált szükségessé nem gyári beszerelésű elektromos berendezés által okozott akkumulátor lemerülésekor a gépjármű üzemben tartója az előírt felülvizsgálati, karbantartási és felújítási munkákat nem végeztette el, illetve minden olyan esetben, amely a jótállást magát is megszünteti, vagy amely meghibásodásra a jótállás nem terjed ki. Nem vehető igénybe a szolgáltatás utólag, a meghibásodás elhárítását követően, s különösen nem váltható meg pénzben.

Ki veheti igénybe a szolgáltatást?

A Suzuki Mester+ szolgáltatást a kártya birtokában nemcsak a gépkocsi tulajdonosa, hanem annak vezetője is igénybe veheti, a Magyar Suzuki Rt a Suzuki Mester+ szolgáltatás igénybevételére való jogosultságot ugyanis csak a Suzuki Mester+ kártya felmutatásához köti. Ez lehetővé teszi, hogy hozzátartozói vagy ismerősei az Ön távollétében is nyugodtan utazhassanak.**

Hogyan működik a Suzuki Mester+?

A Suzuki Mester+ a telefonhívást követően azonnal az Ön segítségére indul, és a távolságtól függően a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre ér, hogy kijavítsa a hibát. Ha ez a helyszínen nem lehetséges, az autót a legközelebbi Suzuki-szervizbe szállítja.

Mire terjed ki a Suzuki Mester+?

Szolgáltatásunk csereautóra, a tovább utazás lehetőségének megteremtésére, szállásköltség fedezésére és taxiköltségre nyújt fedezetet a mindenkor hatályos Általános Szolgáltatási Feltételekben meghatározottak szerint.

Mit kell tenni a Suzuki Mester+ igénybevételéhez?

Kérjük, hogy a Suzuki Mester+ szolgáltatás igénybevételére jogosító kártyát hordja mindig magával (például a forgalmi engedélyben). Csak a Suzuki Mester+ kártya birtokában veheti igénybe szolgáltatásunkat! Meghibásodás esetén hívja a megfelelő telefonszámot! Itthonról, illetve külföldről kezdeményezett hívás esetén is egyaránt magyar nyelven kérhet segítséget. A telefonbeszélgetés során a következő adatokat fogja megkérdezni a telefonkezelő:

 • ·Suzuki Mester+ kártyaszám
 •  
 • ·az autó típusa
 •  
 • ·az autó alvázszáma
 •  
 • ·az autó pontos helye
 •  
 • ·a probléma
 •  
 • ·az autó forgalomba helyezésének ideje
 •  
 • ·az Ön elérhetősége

Magyarországról hívható, ingyenes segélyhívó telefonszám:

+36 80 990 234

Külföldről hívható segélyhívó telefonszám:

+43 152 503 6548

* A Magyar Suzuki Zrt. fenntartja az általa egyoldalúan nyújtott szolgáltatás bármikori egyoldalú módosításának jogát. A Suzuki Mester+ szolgáltatás tartalmát és feltételeit a mindenkor hatályos Általános Szolgáltatási Feltételek határozzák meg, amelyekről márkakereskedésünknél is tájékozódhat. Az Általános Szolgáltatási Feltételeket itt letöltheti.

** Kérjük, hogy a gépjárművéhez tartozó Suzuki Mester+ kártyát gondosan őrizze, a kártya illetéktelen személyek által történő felhasználásából eredő károkért ugyanis a Magyar Suzuki Zrt. nem vállal felelősséget.

Mester+ ÁSZF

KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSAINK

BIZTOSÍTÁSI ÜGYINTÉZÉS

a Suzuki Varrónál

Az autó érték! Védje Ön is a váratlan események ellen!

érdekel

MYSUZUKI

Suzuki Hűségprogram

Bemutatjuk a Suzuki Hűségprogramot, melynek keretében exkluzív ajánlatokat és hasznos tudnivalókat kínálunk Önnek!

érdekel

SUZUKI MESTER+ PRÉMIUM ASSISTANCE SZOLGÁLTATÁS

Kiterjesztett országúti segély

A Suzuki Mester+ Prémium Assistance szolgáltatás az új autóra adott Suzuki Mester+ szolgáltatás kiterjesztése.

érdekel