HITELÜGYINTÉZÉS

A Suzuki Varró az évek során kiépített kapcsolatainak köszönhetően az ügyfeleknek legjobban megfelelő hitelkonstrukciókkal (hitelek, lízing, tartósbérlet) tud szolgálni, valamint hitellezárásokat is a legrövidebb időn belül vállalja.

A 2009. január 1-vel hatályba lépett szigorítások értelmében új gépkocsi esetében 20%-os önerő szükséges és a finanszírozások maximális futamideje 84 hónapra módosult.

A hitelfelvételekhez szükséges okmányok:

  • személyi igazolvány és lakcímigazoló
  • jogosítvány
  • munkáltatói jövedelemigazolás vagy 2 havi bankszámla kivonat

Amennyiben az adós saját tulajdonú lakással nem rendelkezik, pl. szülői háztartásban, vagy élettársának lakásában él, a közüzemi számla megfelelő nyilatkozattal helyettesíthető. Az ügyfelek számára a hitelfelvételhez szükséges casco, valamint kötelező gépjármű felelősség biztosításokat helyszíni ügyintézését vállaljuk.

KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSAINK

SUZUKI VARRÓ AUTÓSZERVIZEK

Suzuki Varró Autószervizek a XVIII. és a XIX. kerületben

A Suzuki Varró közel 50 éves autójavítási tapasztalattal rendelkező családi vállalkozás. Márkakereskedéseink alapítása óta ugyanazon megbízható, márka specifikus oktatásokon részt vett, szakképzett munkatársakat alkalmazzuk mindkét szerviz műhelyünkben.

érdekel

MŰSZAKI VIZSGÁZTATÁS ÉS EREDETISÉG VIZSGÁLAT

Márkafüggetlen műszaki vizsgáztatás és eredetiségvizsgálat a Suzuki Varró szervizeiben

A Suzuki Varrónál minden esetben követjük a jogszabályi változásokat, így szakembereink mindig a hatályos rendelkezések szerint járnak el!

érdekel

SUZUKI MESTER+ ASSISTANCE SZOLGÁLTATÁS

Országúti segély

A Suzuki Mester+ szolgáltatásaival bárhol az utakon biztonságban érezheted magad, melyet a Magyar Suzuki Zrt. az új Suzuki gépkocsit vásárlók részére nyújt napi 24 órában. Olvasd el még mi mindenben lehet segítségedre a Mester+!

érdekel