SUZUKI MESTER+ PRÉMIUM ASSISTANCE SZOLGÁLTATÁS

A Suzuki Mester+ Prémium Assistance szolgáltatást azért alkottuk meg, hogy az új autóra adott Suzuki Mester+ szolgáltatás előnyeit a szolgáltatás 3 éves időtartamának lejárta utáni években is élvezni tudja akár az autó 15 éves koráig: csak hívja a Suzuki Assistance telefonszámát és mi azonnal küldjük a segítséget.

Mikor vehető igénybe a Prémium Assistance?

A szolgáltatás a gépjármű éves szervizelésétől számított 1 éves időtartamra szól. Suzuki Mester+ Prémium Assistance szolgáltatásban részesülhet valamennyi a programhoz csatlakozott magyarországi Hivatalos Suzuki Márkaszerviz által éves karbantartáson áteső és maradéktalanul kijavított Suzuki típusú személygépjármű.

A Suzuki Mester+ Prémium Assistance a gépjármű menetképtelenségét eredményező, felhasználó által előidézett hibák (pl. nem megfelelő üzemanyag tankolása, defekt stb.) vagy közlekedési baleset esetén nyújt segítséget! (Tekintet nélkül arra, ki felelős a közlekedési baleset bekövetkezéséért)

A szolgáltatás kiterjeszthető az alábbi esetekre.

  • közúti baleset
  • akkumulátor lemerülése
  • kulcs- és üzemanyag problémák

Erre a kiterjesztésre természetesen lehetőség van az új autóhoz adott Suzuki Mester+ szolgáltatás esetében is.

Nem vehető igénybe a szolgáltatás utólag, a meghibásodás elhárítását követően, s különösen nem váltható meg pénzben.

Mire terjed ki a Prémium Assistance?

Szolgáltatásunk megegyezik a Suzuki Mester+ szolgáltatásaival. Csereautóra, a továbbutazás lehetőségeinek megteremtésére, szállásköltség fedezésére és taxiköltségre nyújt fedezetet, amelyeket megtalálsz a mindenkor hatályos Suzuki Mester+ Általános Szolgáltatási Feltételekben

Hogyan működik a Prémium Assistance?

Szolgáltatásunk működése megegyezik a Suzuki Mester+ szolgáltatásaival. Kérésére a Suzuki Mester+ Prémium Assistance hivatásos járműjavító szakembert küld a meghibásodás helyszínére olyan gyorsan, amilyen gyorsan ez lehetséges és praktikus; a kiküldött szakember megkísérli a probléma elhárítását. Ha ez nem lehetséges akkor, a Suzuki Mester+ megszervezi a Jármű szállítását az Ön kedvenc hivatalos Suzuki márkaszervizébe.*

* Amely hivatalos Suzuki márkaszerviz a Prémium Assistance szolgáltatást Önnek megkötötte. Amennyiben a meghibásodás helyszíne az Ön kedvenc márkaszervizétől 200 kilométeren belül található)

Mit kell tenni a Suzuki Mester+ Prémium Assistance igénybevételéhez?

A szolgáltatás igénybevételéhez hívd a megfelelő telefonszámot. Itthonról, illetve külföldről kezdeményezett hívás esetén is magyar nyelven kérhetsz segítséget a nap 24 órájában.

Érvényesség: 1 év

Mester+ Prémium ÁSZF

KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSAINK

GYÁRI ALKATRÉSZ ÉS KIEGÉSZÍTŐ ÉRTÉKESÍTÉS

Suzuki Eredeti Alkatrészek - Suzuki Genuine Parts (SGP)

A Suzuki Varró szervizeiben minden szakemberünk azon dolgozik, hogy az Ön járműve tartósan nyújtsa a Suzuki élményt, ezért használunk minden javításhoz eredeti Suzuki alkatrészeket.

érdekel

SUZUKI VARRÓ AUTÓSZERVIZEK

Suzuki Varró Autószervizek a XVIII. és a XIX. kerületben

A Suzuki Varró közel 50 éves autójavítási tapasztalattal rendelkező családi vállalkozás. Márkakereskedéseink alapítása óta ugyanazon megbízható, márka specifikus oktatásokon részt vett, szakképzett munkatársakat alkalmazzuk mindkét szerviz műhelyünkben.

érdekel

SUZUKI MESTER+ ASSISTANCE SZOLGÁLTATÁS

Országúti segély

A Suzuki Mester+ szolgáltatásaival bárhol az utakon biztonságban érezheted magad, melyet a Magyar Suzuki Zrt. az új Suzuki gépkocsit vásárlók részére nyújt napi 24 órában. Olvasd el még mi mindenben lehet segítségedre a Mester+!

érdekel