SUZUKI MESTER+ PRÉMIUM ASSISTANCE SZOLGÁLTATÁS

A Suzuki Mester+ Prémium Assistance szolgáltatást azért alkottuk meg, hogy az új autóra adott Suzuki Mester+ szolgáltatás előnyeit a szolgáltatás 3 éves időtartamának lejárta utáni években is élvezni tudja akár az autó 15 éves koráig: csak hívja a Suzuki Assistance telefonszámát és mi azonnal küldjük a segítséget.

Mikor vehető igénybe a Prémium Assistance?

A szolgáltatás a gépjármű éves szervizelésétől számított 1 éves időtartamra szól. Suzuki Mester+ Prémium Assistance szolgáltatásban részesülhet valamennyi a programhoz csatlakozott magyarországi Hivatalos Suzuki Márkaszerviz által éves karbantartáson áteső és maradéktalanul kijavított Suzuki típusú személygépjármű.

A Suzuki Mester+ Prémium Assistance a gépjármű menetképtelenségét eredményező, felhasználó által előidézett hibák (pl. nem megfelelő üzemanyag tankolása, defekt stb.) vagy közlekedési baleset esetén nyújt segítséget! (Tekintet nélkül arra, ki felelős a közlekedési baleset bekövetkezéséért)

A szolgáltatás kiterjeszthető az alábbi esetekre.

  • közúti baleset
  • akkumulátor lemerülése
  • kulcs- és üzemanyag problémák

Erre a kiterjesztésre természetesen lehetőség van az új autóhoz adott Suzuki Mester+ szolgáltatás esetében is.

Nem vehető igénybe a szolgáltatás utólag, a meghibásodás elhárítását követően, s különösen nem váltható meg pénzben.

Mire terjed ki a Prémium Assistance?

Szolgáltatásunk megegyezik a Suzuki Mester+ szolgáltatásaival. Csereautóra, a továbbutazás lehetőségeinek megteremtésére, szállásköltség fedezésére és taxiköltségre nyújt fedezetet, amelyeket megtalálsz a mindenkor hatályos Suzuki Mester+ Általános Szolgáltatási Feltételekben

Hogyan működik a Prémium Assistance?

Szolgáltatásunk működése megegyezik a Suzuki Mester+ szolgáltatásaival. Kérésére a Suzuki Mester+ Prémium Assistance hivatásos járműjavító szakembert küld a meghibásodás helyszínére olyan gyorsan, amilyen gyorsan ez lehetséges és praktikus; a kiküldött szakember megkísérli a probléma elhárítását. Ha ez nem lehetséges akkor, a Suzuki Mester+ megszervezi a Jármű szállítását az Ön kedvenc hivatalos Suzuki márkaszervizébe.*

* Amely hivatalos Suzuki márkaszerviz a Prémium Assistance szolgáltatást Önnek megkötötte. Amennyiben a meghibásodás helyszíne az Ön kedvenc márkaszervizétől 200 kilométeren belül található)

Mit kell tenni a Suzuki Mester+ Prémium Assistance igénybevételéhez?

A szolgáltatás igénybevételéhez hívd a megfelelő telefonszámot. Itthonról, illetve külföldről kezdeményezett hívás esetén is magyar nyelven kérhetsz segítséget a nap 24 órájában.

Érvényesség: 1 év

Mester+ Prémium ÁSZF

KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSAINK

SUZUKI VARRÓ AUTÓSZERVIZEK

Suzuki Varró Autószervizek a XVIII. és a XIX. kerületben

A Suzuki Varró közel 50 éves autójavítási tapasztalattal rendelkező családi vállalkozás. Márkakereskedéseink alapítása óta ugyanazon megbízható, márka specifikus oktatásokon részt vett, szakképzett munkatársakat alkalmazzuk mindkét szerviz műhelyünkben.

érdekel

MŰSZAKI VIZSGÁZTATÁS ÉS EREDETISÉG VIZSGÁLAT

Márkafüggetlen műszaki vizsgáztatás és eredetiségvizsgálat a Suzuki Varró szervizeiben

A Suzuki Varrónál minden esetben követjük a jogszabályi változásokat, így szakembereink mindig a hatályos rendelkezések szerint járnak el!

érdekel

MYSUZUKI

Suzuki Hűségprogram

Bemutatjuk a Suzuki Hűségprogramot, melynek keretében exkluzív ajánlatokat és hasznos tudnivalókat kínálunk Önnek!

érdekel